Kyle Connor scorer et hattrick

På Canada Life Centre vil Winnipeg Jets tage imod Vancouver Canucks i den almindelige kamp. Var det spillerne i Winnipeg Jets ishockey trøjer eller Vancouver Canucks trøjer?

Efter kampens start tog Winnipeg Jets føringen for at starte scoringen. Kyle Connor gjorde det til 1-0 for Winnipeg Jets på 6:22 i første kvartal, og han fordoblede føringen kort efter. Vancouver Canucks-spillerne var dog ikke til at overgå, og trak hurtigt scoringen tilbage. Og spillerne i Winnipeg Jets Trøjer lod ikke deres vagt falde, da Winnipeg Jets scorede fortløbende i de efterfølgende minutter, og Kyle Connor scorede sit 20. hattrick i sæsonen i et 7-4-løb klokken 13:42 i tredje periode. .

I slutningen af spillet sikrede Winnipeg Jets sejren med en stor scoring og vandt den endelige sejr.