Tampa Bay Lightning slog New York Rangers 2-1

Kamp 6 i Eastern Conference-finalerne på Amalie Arena på lørdag er matchpunktet for Tampa Bay Lightning, som, hvis det vindes, vil være tre gange for Tampa Bay Lightning at gå videre til Stanley Cup-finalerne. Tampa Bay Lightning-spillerne i deres ishockey trøjer var i stand til at leve op til deres mission, idet de med succes slog New York Rangers 2-1. Tampa Bay Lightning vandt den bedste kamp i 7-kampsserien med 4-2 og vil være i pokalfinalen mod Colorado Avalanche.

De to hold var stadig ret ængstelige efter kampens start. I det første kvarter af kampen scorede de to hold uafgjort. De to sider gik ind i andet kvarter, og efter 10 minutter og 43 sekunder af andet kvarter tog Tampa Bay Lightning føringen for at bryde dødvandet, og Tampa Bay Lightning førte 1-0. Efter starten af ​​tredje kvartal arbejdede New York Rangers også hårdt på at score et mål for at udligne kampen. I tredje kvarter tog de Tampa Bay Lightning Trøjer klædte Stamkos føringen igen, men ingen af ​​siderne gjorde store fremskridt i næste periode og udlignede dermed til 2-1.

Tampa Bay Lightning besejrede New York Rangers 2-1 og går videre til NHL-finalen mod Colorado Avalanche.